70 БТРів та танків - бронетанковий завод похвалився здобутками


Київський бронетанковий завод показав, скільки передав до Збройних сил України, Нацгвардії та інших силових структур бронетехніки.
Понад півсотні нових БТР-3ДА, відремонтовані танки Т-72, а також інша бронетехніка уже у військах, повідомляє Укроборонпром.
Загалом із цехів заводу 2017 року вийшли понад 100 одиниць нових, модернізованих та відновлених одиниць бронетехніки.




БТР-3ДА оснащений бойовим модулем "Штурм-М" з 30-мм автоматичною гарматою ЗТМ-1, що має скорострільність у 330 пострілів за хвилину. Завдяки наведенню озброєння за допомогою сучасного цифрового комплексу з лазерним далекоміром, а також стабілізатору гармати, вдається досягти високої точності та кучності вогню на всіх режимах. Також модуль "Штурм-М" оснащений 7,62-мм кулеметом та автоматичним гранатометом, комплексом керованого озброєння "Бар'єр".
Танки Т-72 отримали навісний динамічний захист "Контакт".
"ХКБМ імені Морозова" завершило повний цикл заводських випробувань БТР-4МВ1 за стандартами НАТО, повідомляє Укроборонпром. "Бойова машина побудована із широким застосуванням досвіду використання БТР-4 у зоні АТО",- йдеться в повідомленні. Під час випробувань бойова машина успішно виконала завдання з форсування водних перешкод уплав та вбрід та подолала сотні кілометрів по бездоріжжю. Також БТР виконав низку вогневих випробувань за різних погодних умов.

Related

Суспільство 6392662088540377371

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item