Мотор Січ отримала держзамовлення на створення гвинтокрилів

Мотор Січ отримала держзамовлення на створення гвинтокрилів
Компанія виготовлятиме гелікоптери для потреб ДСНС
Авіакомпанія Мотор Січ у 2018 році отримає держзамовлення на 400 млн грн на створення вертольотів для Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Про це повідомив президент і генеральний конструктор компанії В'ячеслав Богуслаєв, передає Укрінформ.
"Інформація абсолютно достовірна: така програма є - ми дійсно виготовлятимемо гелікоптери для потреб МНС (ДСНС – ред.). Це будуть вертольоти, які зможуть працювати в будь-яку погоду, в тому числі - на льоду, і дадуть можливість швидко і оперативно співробітникам МНС виконувати їх роботу", - заявив Богуслаєв.
За його словами, наразі йде процес розробки технічного завдання на нові вертольоти для рятувальників, визначається їх комплектація та перелік обладнання, яке буде встановлено. Передбачається, що вертольоти будуть орієнтовані на виконання різних завдань.
Болуслаєв зазначив, що робота над створенням нової техніки розпочнеться у першому кварталі 2018 року. Орієнтований термін поставки першої техніки - травень 2018 року.
Нагадаємо, що у 10 серпня Богуслаєв заявляв про плани почати випуск вертольотів у Запоріжжі у 2018 році. 
19 серпня компанія презентувала вертоліт власного виробництва .

Мотор Січ - один з найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки, а також промислових газотурбінних установок. Постачає продукцію в більш ніж 100 країн світу.
Авіакомпанія Мотор Січ створена в 1991 році і є одним з підрозділів у складі Мотор Січ. Авіакомпанія оснащена пасажирськими і транспортними літаками і вертольотами.

Related

Економіка 476620060479775355

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item