Волкер: Санкції - стимул для Москви

Курт Волкер

Американський дипломат вважає, що продовжують існувати всі причини, за якими вводилися санкції.

Санкції проти Росії повинні в майбутньому зберігатися, тому що рік, що минає, став найбільш кровопролитним з початку конфлікту на Донбасі. Про це сказав спеціальний представник США з питань України Курт Волкер в інтерв'ю італійській газеті La Stampa.
 
Він зазначив, що враження про те, що криза на сході України минула - "абсолютно помилкове".

"2017 рік став найжорсткішим. Порушення режиму припинення вогню збільшилися, в той час, як кількість убитих мирних жителів стала найвищою з початку зіткнень. До цього додається крах економіки й інфраструктури, що зробило населення більш вразливим", - заявив Волкер.
 
На його думку, продовжують існувати всі причини, за якими вводилися санкції.
 
"Ми повинні зберігати санкції, поки Мінськ не буде реалізований, тому що вони створюють для Москви стимул, щоб дотримуватися угоди", - зазначив Волкер.
 
Дипломат зазначив, що Кремль сподівався вплинути на Київ, створивши проросійський уряд, але замість цього "створив більше згуртовану, націоналістичну й антиросійську Україну, ніж будь-коли".
 
Як повідомлялось, на цьому тижні Євросоюз продовжив економічні санкції проти Росії до 31 липня 2018 року.
 
Своєю чергою, США розширили санкційний список Магнітського, додавши туди і главу Чечні Рамзана Кадирова, а також ввели санкції ще проти двох компаній з РФ.

Related

Події у світі 5775020807419462611

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item