З'явилися подробиці смерті студентки після серії самогубств хлопців


22-річну Віту Воловикову із села Мончин Погребищенського району, що на Вінниччині, могли довести до самогубства. Жінка повісилась після сварки з чоловіком Сергієм Бурлакою.
Такої думки її односельці. Місцеві не пов'язують її смерть із серією самогубств, які прокотилися протягом місяця у місті Погребище.
"Напередодні трагедії Віта дуже сварилася із чоловіком. Жили у його будинку в Погребищах. В той вечір вона викликала таксі аби переїхати до матері. Коли доїжджала додому, її чоловік по телефону переконав повернутися. Наказала таксисту їхати назад", - говорить місцева жителька Людмила. Прізвище відмовляється називати.
Вранці чоловік поїхав на роботу, а жінка передзвонила матері і попросила приїхати забрати її речі.
"Через сльози говорить, що всі свої речі спакувала. Дуже жалілась на свекруху. Мовляв, вона якось знеславить Віту та її маму на весь район. Мати з старшою дочкою миттєво зібралась і поїхала за нею", - продовжує Людмила. – Але вони не встигли. Віту знайшли в гаражі неживою. Висіла на мотузці".
Жінка закінчувала магістратуру у Вінницькому педуніверситеті. Мала стати вчителем історії. Восени дізналася, що вагітна. Але через певний час плід завмер.
"У грудні повинна була отримати диплом та йти до нас на роботу. Поки з вересня вела групу продовженого дня у 3 класі. Її діти обожнювали. Вона дуже гарно співала", - каже директор Погребищенської школи №1 Тетяна Носова.
У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі з поміткою "самогубство". Слідчі чекають результатів судмедекспертизи.
"Нема підстав говорити, що це було вбивство. Насильницьких слідів на тілі не виявили. Додатково слідчі будуть перевіряти чи не доводили жінку до самогубства", - говорить керівник прес-центру Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.
У місті Погребище повісилися троє хлопців — 17-річний Владислав Митропольський, 19-річні Юрій Мельник і Вадим Протопіш.
Останній був рідним племінником Сергія Бурлаки. За хлопцем справили сороковини за 6 днів до самогубства Віти Воловикової.

Related

Суспільство 1073834141316166092

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item