Слідство у справі Саакашвілі завершено, прокурори готують клопотання до суду

Затриманий Саакашвілі вже відпочиває
Слідчі дії у справі лідера партії Рух нових сил Міхеїла Саакашвілі завершилися, прокурори готують клопотання до суду.
"Прокурори клопотатимуть перед судом про обрання запобіжного заходу для затриманого Міхеїла Саакашвілі у вигляді домашнього арешту із носінням електронного браслету", - написала речниця генпрокурора Україна Лариса Сарган у Facebook.
Нагадаємо, лідера партії Рух нових сил Міхеїла Саакашвілі затримали в Києві і помістили в СІЗО. У МВС заявили, що протягом 72 годин йому визначать запобіжний захід на час слідства.
Після затримання у будівлі Головного управління Служби безпеки України в Києві на пров. Аскольдовому почали збиратися прихильники Саакашвілі.
Прихильники Саакашвілі під ізолятором СБУ у Києві








Раніше представник генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган повідомила, що Саакашвілі підозрюють у скоєнні злочинів за трьома статтями: ч.1 ст.15 (замах на злочин), ч.2 ст.28 (вчинення злочину групою осіб, за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч. 2 ст.256 (Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності) КК України.
Генеральна прокуратура підозрює, що політичну діяльність Саакашвілі спонсорував український олігарх Сергій Курченко, який разом з іншим оточенням Віктора Януковича втік з України. Гроші мали піти на організацію "акцій непокори" для усунення чинної влади в Україні.

Related

Гаряча новина 7319376964847715100

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item