Соболєв звільнений з посади глави антикорупційного комітету Ради

Соболєва усунули з посади глави комітету

За відповідну постанову у четвер, 7 грудня, проголосували 256 нардепів.

 
Верховна Рада відкликала народного депутата від фракції Самопоміч Єгора Соболєва з посади голови парламентського комітету з питань запобігання та протидії корупції. За відповідну постанову у четвер, 7 грудня, проголосували 256 нардепів, передає Інтерфакс-Україна.
 
У відповідному проекті постанови №7368, який був зареєстрований у цей самий день вранці, запропонували відкликати Соболєва у зв'язку з "незадовільною роботою на цій посаді".
 
Авторами ініціативи стали 12 народних депутатів-членів антикорупційного комітету з фракцій Блок Петра Порошенка (6 нардепів), Народний фронтОпозиційний блок (по 2 депутати), Радикальної партії і групи Відродження (по 1 парламентарію).
 
Напередодні, 6 грудня, члени антикорупційного комітету більшістю голосів визнали роботу Соболєва незадовільною і вирішили ініціювати перед Верховною Радою процедуру його відкликання з посади голови комітету.
 
Як повідомлялось, раніше повідомлялося, що під стінами Верховної Ради сталася бійка між Соболєвим та одним з учасників мітингу, яким виявився "кіборгом" Ярославом Ходаківським. Сам Соболєв стверджував, що його провокували бити "кіборга".

Related

Політика 5783593456449623009

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item