"Командир танка, козачий ватажок" - Нацполіція відзвітувала про резонансні затримання бойовиків 2017 року


У Нацполії розповіли, що серед затриманих бойовиків - командир танка "армії" ДНР і ватажок "козачого" бандформування та поплічник терористів, який брав участь у захопленні підприємств у Бахмуті.
Протягом минулого тижня поліція на Донеччині оголосила про підозру 10 бойовикам, повідомляє прес-служба обласної поліції, передає "РБК-Україна".
"За даними відомства, більшість із них виявили у звільнених містах - Слов'янську, Костянтинівці, Бахмуті, Торецьку. А двоє, жителі окупованих Донецька та Макіївки, були затримані під час перевірки на контрольно-пропускному пункті під час спроби перетину лінії розмежування. Наразі поліція перевіряє кримінальне минуле кожного з колишніх учасників НЗФ ДНР", - йдеться у повідомленні.
Усім затриманим оголосили про підозру за ст. 260 КК "Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їхній діяльності".
"Всього 2017 року поліція Донецької області викрила понад 300 бойовиків, із них 240 затримали, 61 - встановили та оголосили в розшук", - відзвітували у відомстві.
За 2017 рік у підрозділах російсько-терористичних військ ЛДНР знищили 1746 бойовиків. Про це повідомив начальник прес-центру АТО Роман Туровець.

Related

Події в Україні 6897045373007763390

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item