У КРЕМЕНЧУЦІ В ТЕЛЕВЕЖУ ВРІЗАВСЯ ГЕЛІКОПТЕР: ВИНИКЛА ПОЖЕЖА, Є ЖЕРТВИ


У мікрорайоні Молодіжний у Кременчуці на Полтавщині близько 19:00 четверга, 25 січня, в телевізійну вежу місцевого телеканалу "Візит" врізався гелікоптер, упав на землю, після чого розпочалася велика пожежа. 

Вертоліт зачепився за трос, який тримав телевежу.

В авіатрощі загинули щонайменше три людини. На борту ніби було чотири особи - досі палає вогонь, тому остаточну кількість жертв ще не знають.





Місцева жителька розповіла, що увечері в тому районі літали гелікоптери. Про це пише "Кременчуцький телеграф".
"Ми звикли до них, вони вечорами літають. Був туман і, напевно, вертоліт зачепив або вишку, або лінію електропередач. Ми почули кілька вибухів", - розповіла місцева жителька Олена.
"Кременчуцька газета" повідомляє, що без електроенергії залишилися мікрорайони Петрівка та частково Кохнівка. У "Полтаваобленерго" уточнили, що в тому місці перебита лінія електропередач.
Причиною аварії називають те, що вертоліт перебив стальний трос, що тримав телевежу, після чого впав.
На місці працюють пожежні, поліція і швидка допомога.
Гелікоптер Мі-8 компанії "Українські вертольоти" виконував навчально-тренувальний політ зі слухачами. Вони саме проходили систему підготовки польоту з пристроєм нічного бачення. До Кременчука прибули три екіпажі на підготовку і вони повинні були відлітати по десять годин у нічний час.

Related

Гаряча новина 6255366847830143867

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item