Російські бойовики обстріляли автобус з цивільними, одна людина загинула (оновлено)


Державна прикордонна служба з посиланням на очевидців повідомляє про обстріл автобуса в районі смт Оленівка Волноваського району Донецької області.
"Від осіб, які прямують через лінію розмежування, українським прикордонникам стало відомо про те, що в районі населеного пункту Оленівка двоє цивільних осіб – пасажирів мікроавтобуса постраждали чи то внаслідок обстрілу, чи то ураження осколками від вибуху невідомого вибухового пристрою", – повідомили у відомстві.
"Наразі обставини надзвичайної ситуації з'ясовуються, інформація уточнюється. Прикордонники сповістили представників міжнародних організацій", – йдеться в повідомленні.
Водночас прес-центр штабу АТО заявляє, що автобус із цивільними біля населеного пункту Оленівка в сірій зоні на тимчасово непідконтрольній території був обстріляний бойовиками ОРДО.
"За оперативною інформацією, автобус із цивільними особами був обстріляний бойовиками НЗФ ОРДО. За словами місцевих мешканців, які у цей час перетинали лінію зіткнення через КПВВ, внаслідок цих дій одна цивільна особа загинула, ще одна - отримала поранення", - повідомили в штабі.
Росія анексувала український півострів у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців.

Related

Події в Україні 7007066889554927444

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item