Санкції проти Росії поки не спрацювали – Волкер



Спецпредставник США з України Курт Волкер сподівається, що санкції з часом завдадуть Росії шкоди і приведуть її до виконання Мінських угод.

Спеціальний представник США з України Курт Волкер вважає, що санкції проти Росії ще не спрацювали, але будуть наносити країні шкоду з часом. Про це він заявив в інтерв'ю Deutsche Welle.
"Я б не сказав (що санкції не працюють - ред.), я б сказав, що вони не спрацювали, але це інше. Думаю, в Росії багато хто усвідомлює, що санкції негативно впливають на їхню країну. І вплинуть ще більше, якщо обмежувальні заходи будуть відновлювати й надалі. А це так і буде. ЄС регулярно продовжує санкції, США додадуть до списку нові імена. Я думаю, що всі розуміють, що з часом це завдаватиме Росії шкоду, і в Росії хочуть, щоб санкції зняли, але умовою для їхнього виконання є фактичне виконання Мінських домовленостей", - розповів Волкер.
Спецпредставник США підкреслив, що мінські угоди дуже важливі, проте, на його думку, в Україні вважають, що мінські угоди провалилися, тому що вони не привели до завершення конфлікту.
Нагадаємо, раніше в МЗС Австрії заявили, що антиросійські санкції є неефективними через падіння цін на енергоносії.

Related

Політика 8729790009804268872

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item