Путін вперше прокоментував недопуск до виборів Навального: США "прокололися"

Володимир Путін за два місяці до виборів не має серйозних конкурентів
Президент Росії Володимир Путін звинуватив американську адміністрацію в спробі просунути свого кандидата в керівництво РФ, маючи на увазі опозиціонера Олексія Навального.
"Це, мабуть, говорить про переваги американської адміністрації і керівництва інших країн. Говорить про те, кого б вони хотіли просунути в політичну сферу Росії, кого вони б хотіли бачити в керівництві країни. Мабуть, це ті люди, на яких вони роблять ставку і спираються", - цитує главу Кремля Російська служба Бі-Бі-Сі.
Це вперше російський лідер прокоментував рішення ЦВК, який відмовив Навальному брати участь в президентських виборах вже в березні.
У відповідь на запитання журналіста про недопуск Навального Путін нагадав, що Навальний не єдиний, кого не зареєстрували до кандидатів у президенти.
"У цьому сенсі вони прокололися, краще б вони мовчали", - додав він, не називаючи імені свого опонента.
Раніше глава ЦВК РФ заявила, що Навального не допустять до участі у виборах. Політик спробував оскаржити це рішення. Однак уже в Апеляційній колегії Верховного суду Росії визнав законною відмову Центрвиборчкому в його реєстрації на вибори.

Related

Події у світі 1028197741672818466

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item