Прокурори просять для Труханова електронний браслет

Труханову загрожує до 12 років позбавлення волі
Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Андрій Кравець просить суд зобов'язати мера Одеси Геннадія Труханова носити електронний браслет.
Про це він сказав під час засідання з обрання чиновнику запобіжного заходу, пише Укрінформ.
Прокурор також просить зобов'язати Труханова здати всі закордонні паспорти і не спілкуватися з фігурантами і свідками кримінальної справи.
За словами сторони звинувачення, в разі доведення провини мера Одеси йому загрожує покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.
Нагадаємо,   детективи НАБУ підозрюють вісім чоловік   в розкраданні коштів при придбанні будівлі заводу Краян, за яке переплатили близько 170 млн грн. Серед підозрюваних - мер Одеси Геннадій Труханов, його заступник Павло Вугельман і депутат Одеської обласної ради Олег Бабенко.
14 лютого Труханова затримали в міжнародному аеропорту Бориспіль після повернення з тривалої відпустки і закордонних відряджень.
Сторона звинувачення   просить заарештувати главу Одеської міськради   з можливістю виходу під заставу в розмірі 50 млн грн.
Мер Одеси заявив, що його адвокат сам повідомив НАБУ про повернення в країну. Труханов також повідомив, що не ховатиметься від слідства .

Related

Політика 2483552991607598128

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item