У Росії пропонують карати за "викривлення правди про Другу світову"


Проект федерального закону про кримінальну відповідальність за "умисне викривлення правди" про німецько-радянську ("Велику Вітчизняну") війну одноголосно підтримав парламент Чеченської Республіки РФ.
Спікер чеченського парламенту Магомед Даудов заявив, що проект винесуть на розгляд Державної Думи Росії, повідомляє "Новая газета".
Ініціативу законопроекту висунув президент Чеченської Республіки Рамзан Кадиров. Документ пропонує запровадити кримінальну відповідальність "за скоєння дій, які ображають почуття ветеранів і пам'ять загиблих у Великій Вітчизняній війні, які викривлюють історію ВВВ та заперечують вирішальний вклад СРСР та його багатонаціонального народу в перемогу в Другій світовій війні".
Міру покарання не уточнювали.
Голова комітету Державної Думи з державотворення та законодавства Павло Крашенников заявив, що в Думі законопроект готові обговорити.
Хас-Магомед Кадиров отримав від родича Рамзана Кадирова посаду виконуючого обов'язки начальника Грозненського УМВС лише через 1 місяць роботи в місцевій поліції. Журналісти "Фонтанки" з'ясували: родич Кадирова - першокурсник-економіст.

Related

Події у світі 5294596337861018564

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item