"Якість дивує" - російського блогера шокував новий сухпай ЗСУ


Російський блогер під ніком Solid був шокований українським сухим пайком, що виготовляють для Збройних сил України.
Виклав оглядів нового сухпайка на свій канал на YouTube.
Спершу його здивувала присутність серветок та кави в раціоні. Далі блогер скуштував всі страви і дуже вихваляв їх.
"Не очікував такого. Між 15-м і 18-м роками - прірва, не розумію як вони змогли. Мене здивувала якість даного сухого пайка. Бо він сильно відрізняється від старого, є якісна їжа, ложки. Все дуже якісно і з розумом зроблене", - каже в кінці він.

Сухпай, який прислали блогеру з України - не відноситься до Збройних сил України. В армійському є для розігріву спеціальна хімічна грілка, а на сніданок ще курага або родзинки, шоколад і жуйки, коментує відео радник президента Юрій Бірюков у себе на Facebook.
"Оглядів нового сухпайка на YouTube вже багато, і там є певне сум'яття і плутанина. І ось ще один огляд. Від росіянина, так. Дуже характерні тези, дуже характерні емоції. І я зараз не про сам пайок. Я про фразу "між 15-м і 18-м роками - прірва, не розумію як вони змогли". Так, прірва. У нас нові сухпайки і нова форма, у нас нові берці і нові ракети, у нас нові БТРи і сотня розгорнутих батальйонів. Так, ще не скрізь. Так, ще не у всіх. У нас ще все дуже далеко від ідеалу, у нас є ще над чим працювати і працювати. І ми працюємо. Кожен день. Крок за кроком", - пише Бірюков.
Новий сухпай ЗСУ запровадили у 2016 році. Раціон включає перші та другі страви багатьох видів. Їх можна підігріти без використання вогню. У пакет входять галети з пшеничного борошна першого сорту, сухарі з борошна пшеничного першого сорту або з борошна житнього оббивного. Також - готова до вживання перша страва в реторт-упаковці, готова до вживання друга страва - каші з м'ясом або овочі з м'ясом в асортименті в реторт-упаковці. Ще до раціону увійшли розчинна кава, чай, цукор, мед, джем фруктовий, перець чорний, сіль, а також ложка пластикова одноразова, серветки паперова і волога.

Related

Суспільство 317386276935110917

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item