Через отруєння екс-шпигуна британські міністри можуть бойкотувати ЧС-2018

Тереза Мей публічно прокоментувала отруєння російського екс-шпигуна, який перейшов на бік Великобританії

Прем'єр-міністр Великобританії анонсувала перші можливі відповідні дії, якщо слідство підтвердить причетність Російської Федерації до отруєння.

У разі підтвердження причетності Росії до отруєння шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля, Великобританія частково бойкотуватиме ЧС-2018, який пройде в Російській Федерації. Про це в середу, 7 березня повідомляє Mirror.
За словами Мей, міністри її кабінету можуть відмовитися від відвідування ЧС-2018, але цього не зможе зробити футбольна збірна Англії.
"Залежно від того, як піде розслідування отруєння, що мало місце в Солсбері, уряду доцільно розглянути питання про те, чи повинні міністри та інші чиновники бути присутніми на чемпіонаті світу в Росії", - сказала Мей.
У своїх перших публічних коментарях про передбачуване отруєння прем'єр-міністр сказав, що вона хоче "віддати належне роботі всіх аварійних служб, які працювали на місці події, і тих, хто зараз піклується про двох критично хворих людей у лікарні".
Вона додала: "Слідство поліції триває".
Нагадаємо, колишнього шпигуна Сергія Скрипаля, який у 1990 і початку 2000 років передавав Лондону дані про російських розвідників, виявили без свідомості на лавці в торговому центрі. Також поруч без свідомості виявили його 33-річну дочку.
Пізніше глава МЗС Британії Борис Джонсон заявив у вівторок, що Лондон має намір вжити жорстких заходів у разі, якщо вдасться встановити причетність Росії до отруєння російського екс-шпигуна Скрипаля.

Related

Події у світі 3220969612543705304

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item