Банда 5 років грабувала "ювелірки" та банки

Поліцейські припинили діяльність злочинної групи з чотирьох осіб, яка останні 5 років грабувала ювелірні крамниці та банківські термінали на території всієї України.
Підозрювані були затримані під час поліцейської спецоперації у місті Нова Каховка Херсонської області. Учасники злочинної групи потрапили всередину торговельного центру, пошкодивши двері, та намагалися викрасти сейф з ювелірними виробами.
Коли поліцейські почали їх затримувати, зловмисники чинили опір та намагалися втекти на автомобілі. Проте оперативники переслідували учасників групи та затримали їх на території Вільнянського району у Запорізькій області. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції України.




Встановлено, що організатор злочинної групи - 32-річний уродженець Чернівецької області. З 2011 року він перебуває у розшуку за скоєння аналогічного злочину.
Що стосується інших учасників групи, то це 35-річний брат організатора, 37-річний мешканець Львова та 34-річний уродженець Латвії. Усі четверо – раніше засуджені.
Вони підозрюються не тільки у скоєнні крадіжок з ювелірних крамниць, а й у крадіжках банківських терміналів самообслуговування та розбійних нападах на "валютчиків" із застосуванням фізичного впливу та вогнепальної зброї.
Встановлена їхня причетність до понад 20 злочинів на території Волинської, Житомирської, Закарпатської, Черкаської, Кіровоградської, Львівської, Київської, Івано-Франківської, Вінницької, Тернопільської та Одеської областей.
Відкрито кримінальне провадження. Усім чотирьом зловмисникам обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 580 тисяч гривень.
У Чернігові поліцейські затримали трьох серійних грабіжників квартир. Вони обікрали більше 10 квартир. Привласнили цінностей на 500 тис. грн.

Related

Гаряча новина 8844470048415325786

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item