Португалія відкликає посла в РФ для консультацій

Ана Паула Закаріас заявила, що Португалія вирішила відкликати свого посла в Росії для консультацій

Країна не буде квапитися з видворенням російських дипломатів і почекає до 16 квітня, заявила держсекретар МЗС Португалії з питань європейських відносин.

 
Влада Португалії вирішила відкликати свого посла в Росії для консультацій. Про це в середу, 28 березня, заявила держсекретар МЗС Португалії з питань європейських відносин Ана Паула Закаріас, пише Publico.
 
За словами дипломата, Португалія не буде поквапом витуряти російських дипломатів і почекає до 16 квітня, коли будуть відомі результати досліджень, які зараз ведуться у Великій Британії.
 
На цей момент тільки чотири країни Євросоюзу ніяк не покарали Росію за отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля і його доньки у Великій Британії. Так, Австрія, Кіпр, Греція і Словенія не заявили про видворення російських дипломатів чи відкликання своїх послів з РФ для консультацій.
 
Як повідомлялось, 4 березня Скрипаль і його донька були виявлені непритомними в британському Солсбері і знаходяться в лікарні в критичному стані.
 
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей повідомила, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною, яка розроблялася в Росії. На зустрічі в Брюсселі вона підтвердила, що речовина, що використовувалася для атаки, належить до групи Новачок.

Related

Події у світі 6025588512126543030

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item