Світ карає злочинця - дипломат назвав два сценарії для Росії


Видворенням представників дипломатичних представництв світ карає Росію за її агресивну політику.
Про це сказав колишній міністр закордонних справ Володимир Огризков ефірі "112 Україна".
"Злочинець повинен бути покараний за свій злочин. Якщо цього не відбувається, це означає, що його запрошують робити те ж саме далі... Це дуже серйозний сигнал для Росії, яку або ізолюють, якщо вона не припинить свою політику. Відповідно, вона матиме сумну перспективу спочатку ізоляції, потім - дезінтеграції. Або ж вона ухвалить рішення і повернеться до розуму, стане на шлях нормальної взаємодії з країнами", - зазначив Огризко.
Він підкреслив, що Україна "явно не програє" від того, що вишле російських шпигунів.
"Нам уже давно пора називати речі своїми іменами і розірвати дипломатичні відносини з країною-агресором. І не вдавати, що ми оголошуємо їх ворогом, а з іншого боку підтримувати відносини. Це дипломатичний нонсенс, із яким треба покінчити", - сказав Огризко.
24 держави оголосили про висилку російських дипломатів у зв'язку зі "справою Скрипаля". Україна готує видворення 13 російських дипломатів.
4 березня в британському Солсбері отруїли екс-полковника запасу ГРУ РФ Сергія Скрипаля, який працював і на британські спецслужби, а також його дочку Юлію. Захід упевнений, що до отруєння Скрипалів речовиною А234 причетна Росія, у РФ це заперечують.

Related

Політика 7089062938152001128

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item