СБУ затримала поліцейських, які кришували наркоторговців

За набавну роботу поліцейські брали 4000 гривень за місяць

Поліцейські контролювали продавців екстракційного опію в одному з райцентрів області. Вони також допомагали наркоділерам спроваджувати конкурентів.

У Київській області правоохоронці викрили механізм реалізації наркотиків, організований працівниками одного з відділів кримінальної поліції області. Про це повідомляється на офіційному сайті Служби безпеки України.
"Правоохоронці встановили, що двоє поліцейських за 4 тис. грн за місяць кришували мережу роздрібного продажу екстракційного опію в одному з райцентрів області. Зловмисники допомагали наркоділерам спроваджувати конкурентів. У разі несплати данини поліцейські погрожували притягти наркоділків до кримінальної відповідальності", - йдеться в повідомленні.




Співробітники спецслужби задокументували, що поліцейські через створену схему також піднімали показники результатів своєї роботи, затримуючи кінцевих покупців наркотиків.
Старшому лейтенанту сектору кримінальної поліції було повідомлено про підозру в учиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Стосовно другого фігуранта справи йдуть процесуальні дії.
Правоохоронці затримали також постачальника і розповсюджувача наркотиків за місцями їхнього проживання. Вони сповіщені про підозру за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України.
У рамках досудового слідства встановлюються всі особи, причетні до наркобізнесу.
Нагадаємо, у Києві затримали правоохоронців, які прикривали грабежі організованого злочинного угруповання на Київському залізничному вокзалі.

Related

Гаряча новина 3089236541571401144

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item