Поліція застрелила винуватця серії вибухів у Техасі

Винуватець п'яти вибухів у столиці американського штату Техас місті Остін загин у ході поліцейської операції.
Поліція отримала повідомлення, що зловмисник планує підірвати бомбу на дорозі в районі Раунд Рок біля Остіна. Відбулася операція, в результаті якої злочинець загинув. Пристрій підірвати не встиг, повідомляє ВВС із посиланням на американські джерела.
Автор: news4sanantonio.com/
Чоловік відправляв два вибухові пакунки у відділенні кур'єрської компанії  FedEx. На цьому і попався
Чоловік відправляв два вибухові пакунки у відділенні кур'єрської компанії FedEx. На цьому і попався
Особу злочинця вдалося встановити раніше. Білий чоловік із світлим волоссям відправляв дві посилки через компанію FedEx. Одна із них вибухнула вчора, іншу виявили та розмінували. Обличчя зловмисника зафільмувала камера спостереження. Очікується, що найближчим часом поліціянти дадуть брифінг з приводу його ліквідації.

Перший вибух у Остіні пролунав 2 березня. Це була бомба в пакунку. Загинув Стівен Хаус, 39 років.
Ще два пакунки вибухнули далі на південь 12 березня, загинули 17-річний Дрейлен Мейсона. Були поранені дві жінки, включаючи його матір.
Четвертий вибух у південно-західній частині Остіна в неділю. Двоє чоловіків отримали серйозні, але не смертельні травми. Влада заявила, що якщо перші 3 вибухи спричинили бомба у пакеті, то четвертий раз зловмисники встановили розтяжку. Поліція закликала не торкатися і навіть не підходити до підозрілих речей на вулиці.
П'ятий пролунав у поштовому центрі в Шертці біля Сан-Антоніо в Техасі 20 березня. Співробітник, який працював з пакунком, отримав поранення. Правоохоронці виявили на тому ж складі ще одну бомбу.

Related

Події у світі 429952770784540021

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item