Безпілотник США провів розвідку над Донбасом

Американський безпілотник RQ-4B Global Hawk

Безпілотник RQ-4В Global Hawk протягом всієї доби 9 березня курсував з півночі на південь вздовж лінії розмежування з ЛДНР, не перетинаючи її.

Стратегічний безпілотний літальний апарат ВПС США RQ-4B в п'ятницю, 9 березня, зробив черговий багатогодинний розвідувальний політ вздовж лінії розмежування на Донбасі, повідомляє Интерфакс.
Зазначається, що стратегічний розвідувальний безпілотник з бортовим номером 05-2024, що вилетів з авіабази Сігонелла на Сицилії, протягом усього дня курсував з півночі на південь вздовж лінії розмежування з самопроголошеними Донецької і Луганської народними республіками, не перетинаючи її. Розвідник здійснював політ на висоті близько 15,8 тис. метрів і швидкості 565 км на годину.
З урахуванням можливостей ведення розвідки безпілотник RQ-4В Global Hawk міг спостерігати за всією територією ЛДНР, а також великою частиною території прикордонних областей Росії.
Безпілотник RQ-4В Global Hawk регулярно використовується для проведення розвідки поблизу територій ДНР і ЛНР, а також узбережжя Криму і Краснодарського краю РФ. Тільки з початку березня він здійснив щонайменше п'ять таких польотів.

Related

Події в Україні 2835970384692515758

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item