Поліція врятувала хлопця, який провалився в яму і не зміг вибратись


У Кіровоградській області 9-річний хлопчик провалився у глибоку яму і не зміг сам з неї вибратися.
Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.
Інцидент стався в селі Новоархангельського району Кіровоградської області. Денис хотів покататися на санках, але замість цього вирушив блукати по засніжених городах. Через деякий час хлопець провалився у 3-метрову яму, призначену для зберігання овочів, і самостійно вибратись вже не зміг. Хлопчик був далеко від найближчих будинків, тому його крики про допомогу ніхто не чув.
Однак, на пошуки внука відправилась бабуся, яка була схвильована відсутністю внука в пізній час. Жінка розпитувала односельців проте ні знайти дитину, ні дізнатись щось їй не вдалося, і вона викликала поліцію.
"На пошуки відправили не тільки група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група, але й інші працівники Новоархангельського райоуправления поліції. Під час огляду прилеглої території двоє правоохоронців в темряві помітили на снігу дитячі сліди. Вони і привели їх до ями, з якої лунали крики про допомогу", - звітується поліція.
Хлопчика відразу дістали, він встиг дуже змерзнути і почати втрачати сили.
"Незважаючи на те, що дитина був одягнений, за ті кілька годин, які він провів у ямі на 14 градусному морозі, Денис неабияк промерз. Тому його закутали в поліцейський бушлат і доставили додому. Хлопчик почувається добре. Мама і бабуся Дениса зі сльозами на очах дякували правоохоронцям за порятунок дитини. А ми дякуємо колегам за службу", - говорять в поліції.



Знайшли Дениса у ямі заступник начальника районного управління поліції Борис Собко, виконуючий обов'язки начальника карного розшуку Руслан Гуйван та старший інспектор групи реагування патрульної поліції Олег Качур, в пошуковій операції приймали участь й інші правоохоронці.
На Харківщині рятувальники витягли з-під снігового завалу 12-річну дівчинку, яка ледь не загинула. Дитина через необережність підійшла до краю прірви і впала разом із тонами снігу.

Related

Гаряча новина 7902081144358309899

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item