В ЄС готують бойкот ЧС-2018 в Росії - журналіст

В ЄС готують Росії бойкот і продовження санкцій

Економічні санкції проти Російської Федерації найближчим часом можуть продовжити не на півроку, як це було раніше, а на рік. Таку можливість обговорять в ЄС.

В Євросоюзі низка країн мають намір оголосити дипломатичний бойкот Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться в Росії.

Про це повідомив брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк в Twitter.За його словами, ЄС також планує обговорити продовження санкцій проти Росії на рік замість півроку.
We might see a number of eu member states announce a diplomatic boycott of the in & increased talks about rolling over the Eu’s economic sanctions on Russia by 1 year instead of 6 months ahead of the in June.

"Ми станемо свідками оголошення низкою країн ЄС дипломатичного бойкоту Чемпіонату світу-2018 в Росії і розгорнутих переговорів про продовження економічних санкцій ЄС проти Росії на 1 рік замість 6 місяців напередодні саміту Європейської ради в червні", - написав Йозвяк.

Раніше Ангела Меркель заявила, що країни Євросоюзу повинні підтримувати зв'язки з Росією, незважаючи на недавній інцидент зі Сергієм Скрипалем. Тому Меркель відкинула бойкот ЧС.

Related

Події у світі 6739421690179932572

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item