Пентагон: за 24 години після удару по режиму Асада в Сирії активність російських тролів зросла на 2000%

У Пентагоні відзначили різке збільшення активності російської дезінформаційної кампанії
Речник Пентагону Дана Уайт заявила 14 квітня, що за останні 24 години активність російських тролів зросла на 2000%.
Відео відповідного фрагменту її заяви опублікував канал CNN на своїй сторінці у Twitter.



Pentagon spokesperson on strikes in Syria: “The Russian disinformation campaign has already begun. There has been a 2,000% increase in Russian trolls in the last 24 hours.” https://cnn.it/2JJ4OpG 

Дана Уайт зробила цю заяву на прес-конференції, присвяченій розвитку подій після авіаударів США, Великобританії і Франції по низці об'єктів у Сирії у відповідь на хімічну атаку в місті Дума.
Нагадаємо, в ніч на 14 квітня президент США Дональд Трамп віддав наказ збройним силам завдати точних ударів по об'єктах, які виробляють хімічну зброю в Сирії. До операції також приєдналися Франція і Великобританія.
Президент Росії Володимир Путін засудив авіаудари по Сирії і заявив, що Росія скликає екстрене засідання Ради Безпеки ООН для обговорення "агресивних дій США і їхніх союзників". Також авіаудари засудили в Ірані, Білорусі та Китаї. Однак Рада безпеки ООН відмовилася прийняти російську резолюцію із закликом припинити "агресивні дії США і їхніх союзників" у Сирії.
У США повідомили про готовність завдати повторного удару по Сирії, якщо режим знову застосує хімічну зброю.
7 квітня внаслідок атаки із застосуванням хімічної зброї в місті Дума (передмістя Дамаска) загинули щонайменше 85 людей.

Related

Події у світі 8752407402399415677

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item