Побиття Мустафи Найєма у центрі Києва: нападників можуть позбавити волі на 4 роки

Побиття Мустафи Найєма у центрі Києва: нападників можуть позбавити волі на 4 роки
Чоловіка, який вдарив народного депутата, ще розшукують
Поліція Києва розпочала кримінальне провадження через побиття народного депутата Мустафи Найєма під час дорожного конфлікту у центрі столиці.
Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.
"Подію, під час якої нардеп отримав тілесні ушкодження, кваліфікують як хуліганство. Трьох активних учасників доставили до управління поліції. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі", - зазначили у відділі комунікації поліції Києва.
Правоохоронні органи дізналися про конфлікт після дзвінка нардепа.
"Поліцейські встановили, що потерпілий рухався у власному автомобілі в напрямку Бессарабської площі. На дорозі його підрізав Мерседес, почалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. У ході конфлікту один із незнайомців вдарив нардепа в обличчя. Зловмисники з місця події зникли. Для розшуку автомобілів правоохоронці ввели план Перехоплення, тож невдовзі розшукуваний Мерседес знайшли, а неподалік затримали трьох осіб, які брали участь у конфлікті, їх доставили до управління поліції", - ідеться в повідомленні.
Чоловіка, який вдарив народного депутата, ще розшукують.





Related

Гаряча новина 5211001967820923034

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item