Українка подала позов на $5 млн за зґвалтування на зйомках

Українка Алла Мончак, відома в Канаді під псевдонімом Ніккі Бенц, звинуватила режисера відомої порностудії Brazzers у жорстокому сексуальному зґвалтуванні.
Ніккі Бенц вимагає компенсації моральної шкоди в розмірі 5 млн. дол. від компанії MindGeek, яка є засновником студии Brazzers.
За її словами, це відбулося під час зйомок порнофільму в Лос-Анджелесі (Каліфорнія), пише dailymail. Тоді вона брала участь у зйомках 45-хвилинного ролика. Актриса стверджує, що на неї напав порноактор і партнер Рамон Номар, а також режисер Тоні Т. Вони жорстоко били по голові, обличчю і грудним імплантам. Дійшло до кровотечі, однак зйомку не припинили.
Крім того, актриса зазнала тортур водою. Їй зав'язали рот нижньою білизною, після чого почали лити воду на обличчя, так що вона захлиналася. Також Алла Мончак заявила, що режисер особисто душив її руками.
Катування, яким її піддали, не були прописані в сценарії. До позову актриси додані фото - та відеоматеріали, що підтверджують її слова.
Керівництво порностудії оперативно відреагувало на звинувачення. Brazzers заявила, що вибір сцен залишається на розсуд режисера. Разом з тим у студії підкреслили, що виступають проти будь-яких форм сексуального насильства і знущань на знімальному майданчику.
Пропонуємо переглянути підбірку фотографій актриси.
Українка подала позов на $5 млн за зґвалтування на зйомках







Related

Події у світі 8216826462699774772

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item