Політолог розповів, чи буде Путін атакувати Нідерланди, де живе його донька

Політолог розповів, чи буде Путін атакувати Нідерланди, де живе його донька

Гроші, які російські олігархи вкради у росіян, вони інвестують у Європу. У багатьох із них на Заході живуть діти.
Про це розповів український політолог Михайло Басараб.
"Путіну зараз не потрібно застосовувати грубу силу. З іншого боку, Росія ніколи б не наважилася перетворити Захід на попіл, якщо б навіть і змогла. Там трильйони доларів російських олігархів, корупціонерів, які вкрали ці гроші у російського населення і інвестували їх у Європу. Чи здатні вони знищити те, заради чого крали впродовж десятиліть? Знищити свої будинки у Лондоні, вілли на узбережжі Франції, Іспанії. Чи здатен Путін атакувати Нідерланди, де його донька має велику транспортну морську компанію і там проживає? Хотітиме міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров зруйнувати США, якщо його донька є американською громадянкою? Російський капітал настільки глибоко вкоренився на Заході, що навряд чи є сенс починати велику війну", - говорить він.
Війна проти Заходу означатиме самознищення для Росії, вважає експерт.
"Головне ж, існує прірва між російськими і західними технологіями озброєнь. Росія просто карлик, порівняно з ними. РФ критично залежить від експорту нафти і газу в Європу і фінансових запозичень Заходу. Навіть якщо масштабне протистояння розпочнеться, не обов'язково застосовувати зброю. У Заходу є можливості в короткий термін змусити Путіна згорнути свою агресивну політику", - заявив він.
1 березня в посланні Федеральним зборам президент РФ Володимир Путін заявив про створення новітньої зброї, зокрема крилатої ракети з надпотужною ядерною установкою, підводного безпілотника і новітньої лазерної зброї.
Путін заявив, що не блефує, тому не слід розгойдувати човен "по імені планета Земля", вводячи проти РФ санкції та інші обмеження.

Related

Події у світі 5504927323707386393

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item