Проросійські бойовики погрожували затримати патруль ОБСЄ на Донбасі

Проросійські бойовики погрожували затримати патруль ОБСЄ на Донбасі
Окупанти вимагали провести огляд багажників автомобілів СММ, і патруль прийняв цю вимогу (ілюстративне фото)
На блокпосту біля непідконтрольної уряду Горлівки прихильники окупантів провели огляд автомобілів СММ ОБСЄ і погрожували затримати патруль місії, повідомляє прес-центр Організації.
"28 квітня 2018 року в 14:00 на блокпосту, розташованому на північ від н.п. Горлівка, 6 озброєних членів збройних формувань зупинили патруль СММ, що складається з 5 співробітників на двох броньованих автомобілях, які прямували з підконтрольних до непідконтрольних уряду районів Донецької області", - повідомили в організації.
Окупанти вимагали провести огляд багажників автомобілів СММ, і патруль прийняв цю вимогу. Потім окупанти зажадали перевірити всі ящики для інструментів з обох автомобілів, щоб "переконатися, що СММ не переміщує зброю", проте спостерігачі пояснили, що це буде обмеженням їх свободи пересування.
У відповідь бойовики запропонували або виконати вимоги, або повернутися на контрольовану України територію.
"Пізніше бойовики заявили, що в разі невиконання їхніх вимог викличуть "команду спеціального призначення", щоб та забрала спостерігачів в інше місце для перевірки вмісту обох автомобілів", - йдеться в повідомленні.
Спостерігачі змогли повернутися на свою базу в окупованому Донецьку тільки після того, як показали бойовикам вміст ящиків з інструментами, аптечок і спальників.
Нагадаємо, проросійські бойовики погрожували зброєю представникам СММ ОБСЄ.

Related

Події в Україні 2929106312712752503

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item