СБУ: Савченко пройшла обстеження у лікарні

Обстеження пройшло на прохання самої Савченко
Народний депутат Надія Савченко, яка з 23 березня оголосила голодування, пройшла обстеження у лікарні.
Як  повідомили Українській правді у прес-службі СБУ, обстеження пройшло на прохання самої арештованої.
"Возили до лікарні. Її ніхто туди не переводив. Її просто обстежили та повернули. Є деякі аналізи, які не можна зробити в умовах СІЗО. Зробили все, що вона просила", - зазначили у СБУ.
На що скаржилася Савченко та які саме аналізи у неї брали, у СБУ не повідомили.
Раніше сама Савченко повідомила, що через голодування у неї погіршився стан здоров'я.
Напередодні Віра Савченко заявила, що в четвер очікується госпіталізація її сестри Надії Савченко. За її словами, у Надії проблеми зі шлунком, спазми та періодична блювота
Водночас у СБУ заявили, що Савченко не потребує госпіталізації.
Нардеп Надія Савченко оголосила про початок голодування 23 березня.
Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт Савченко. Відразу після цього її в приміщенні Верховної Ради затримали працівники Служби безпеки України та оголосили підозру. 23 березня суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня.
29 березня Апеляційний суд Києва відмовився задовольнити скаргу адвокатів народного депутата Надії Савченко про застосування до неї запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Надії Савченко інкримінують змову з ватажками бойовиків "ДНР/ЛНР" і з керівником центру звільнення полонених Володимиром Рубаном.
За версією слідства, Савченко планувала здійснити збройний напад із використанням гранатометів, мінометів і вибухових пристроїв на приміщення і транспортні засоби, де могли бути президент України Петро Порошенко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і секретар РНБО Олександр Турчинов.

Related

Гаряча новина 4839430614038774751

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item