"Влаштують загострення" - генерал розповів, де чекати ударів від Росії


Росія посилила угруповання водних суден Чорноморського флоту в Азовському морі й готується до загострення.
Про це розповів Ігор Романенко, заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант запасу, передає "Апостроф".
"Ще 2013 року з того боку було таранне захоплення наших рибалок із використанням зброї, в результаті якого були загиблі. Тому можна очікувати різних дій з їхнього боку, аж до застосування зброї - морської, тактичної, - наголосив екс-заступник глави Генштабу. - Вони зміцнюють свої сили в Азовському морі та намагаються займати агресивну позицію. Вони можуть піти на будь-які провокації, загострення з використанням різних катерів.
Масштабних операцій, думаю, не буде, але вони намагаються на будь-якому напрямку задавити, показати свій пріоритет тощо. Але вище тактичних дій нічого не буде, принаймні на цей момент. Звичайно ж, вони діють не просто так. Це означає, що Путін дав на це добро", - сказав генерал.
Найближчим часом Росія не піде в наступ на Донбасі, ескалація можлива після Чемпіонату світу. Про це розповів Володимир Шилов, екс- командир 5-ї роти полку "Дніпро-1".

Related

Події в Україні 8303743742177369500

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item