Назвали найкращі продукти для зміцнення нервів

Назвали найкращі продукти для зміцнення нервів
Продукти з вітаміном В12 зміцнють нервову систему та уникнути пошкоджень мозку. Дефіцит цього вітаміну може привести до анемії, викликати втому і депресію.
Про це повідомляє Нealthy style.
Вітамін В12 виробляється бактеріями і міститься у продуктах тваринного походження. Він впливає на рівень енергії, зовнішній вигляд і травлення. Також цей вітамін є важливим для нормального функціонування пам'яті та серця.
Добова потреба організму у вітаміні В12 складає 3 мкг на добу. Його можна знайти у морепродуктах. Зокрема, 100 грамів скумбрії містить його 19 мкг, у 100 грамах крабового м'яса – 11,5 мкг.
Також він є в устрицях, мідіях, крабах, креветках, лангустах і омарах. Чимало вітаміну В12 містять такі сорти риби як скумбрія, лосось, оселедець, тунець, сардини та форель.
У 100 грамах нежирного молока є до 0,5 мкг вітаміну В12. Йогурт також має цей вітамін, а ще він є чудовим джерелом кальцію і пробіотиків.
У 100 грамах яловичої печінки міститься 83 мкг вітаміну В12. Також його можна знайти у курячій печінці та паштет фуа-гра.
Також варто споживати сири. У 100 грамах моцарели – приблизно 0,5 мкг вітаміну В12. Курячі, гусячі, качині, індичі і перепелині яйця також мають цінний вітамін.
Не нехтуйте і м'ясом, адже у 100 грамах яловичини міститься 6,2 мкг вітаміну В12.
Самотність частіше відчувають молоді люди від 18 до 22 років. Вона для них така ж шкідлива, як і пачка викурених сигарет в день.
Вчені Каліфорнійського університету провели дослідження з 20 тисячами опитаних. Після нього вони порівняли самотність з курінням. За їх словами, шкода така ж чи гірша, як і від 15 викурених сигарет в день.

Related

Здоров'я 6030557082399315880

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item