На Закарпатті знайшли схрон із боєприпасами, які ФСБ готувала для провокацій

На Закарпатті знайшли схрон із боєприпасами, які ФСБ готувала для провокацій

Співробітники СБУ виявили схрон з боєприпасами в мікрорайоні Радванка міста Ужгород.
Знахідка була виявлена у ході контррозвідувальних заходів у ніч на 18 травня, повідомляє прес-служба голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.
Загалом у схроні виявили чотири реактивні протитанкові гранатомети РПГ-22 і двадцять дві ручні протипіхотні гранати РГД-5 з запалом. Як зазначив Москаль, боєприпаси належать російським спецслужбам.
"Вилучена зброя з боєприпасами має пряме відношення до 5 розвідуправління ФСБ Росії, яке працює в країнах колишнього СРСР", – сказав він.
Москаль вважає, що боєприпаси ФСБ планувало використати для збройної провокації в разі загострення ситуації в області.
"Цей арсенал припасли для збройної провокації у випадку загострення ситуації в області, яку ФСБ вже роками готує. Факт вилучення зброї свідчить про те, що, незважаючи на постійні провали своїх спецоперацій на Закарпатті, ФСБ не залишає надії розхитати ситуацію, щоб повторити донбаський сценарій",- зауважив голова Закарпатської ОДА.
Підземні бункери, залишені, імовірно, контрабандистами, виявили в заповідній зоні піщаного пересипу національного природного парку "Тузловські лимани", що на Одещині. Бункери були засипані піском, однак один з них був пошкоджений морською хвилею.

Related

Гаряча новина 4873844849962342773

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item