Екстрадиція з Азербайджану підозрюваного в нападі на Найєма займе кілька місяців - ГПУ

Екстрадиція з Азербайджану підозрюваного в нападі на Найєма займе кілька місяців - ГПУ
Магомеда Саідова затримали 5 травня
Заступник генерального прокурора України Євген Єнін заявив, що на екстрадицію в Україну з Азербайджану Магомеда Саітова будуть потрібні місяці.
Він зазначив, що ГПУ ще не зверталася до азербайджанським правоохоронцям із запитом про екстрадицію, передає 112.
"Ми перебуваємо в дуже тісному контакті з нашими азербайджанськими колегами та нещодавно запевнили їх, що ми маємо намір вимагати його видачі. Через це ми звернулися із запитом про затримання та взяття під варту", - заявив Єнін.
Раніше повідомлялося, що в Азербайджані правоохоронці затримали підозрюваного в побитті народного депутата України Мустафи Найєма.
Нагадаємо, напад на Найєма було здійснено 30 квітня. Йому зламали щелепу. Нардеп пояснив, що це був виключно дорожній конфлікт і його професійна діяльність тут ні до чого.
Пізніше Найєм заявив, що один з учасників конфлікту, якого затримала поліція, вилетів із України до Баку. Згодом його оголосили в розшук.
За словами нардепа, бійок було дві. Після перших ударів, які були о 17:37, Найєм побіг за нападниками до вулиці Скоропадського. Там сталася друга бійка. У другому епізоді брав участь Тімербулатов Умал Русланович, якого згодом затримали.

Related

Суспільство 5084669164003134431

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item