Нападникам на Найєма оголосили підозри

Нападникам на Найєма оголосили підозри
Підозрювані в нападі на Мустафу Найєма

Затриманим оголошено про підозру за статтею про хуліганство, вчинене групою осіб. Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Прокуратура Києва оголосила підозри затриманим у справі про побиття народного депутата Мустафи Найєма. Про це у вівторок, 1 травня, повідомляє прес-служба столичної прокуратури у Facebook.

"Київською місцевою прокуратурою №10 оголошені підозри зловмисникам, причетним до хуліганських дій і завдання тілесних ушкоджень народному депутату України Мустафі-Масі Найєму", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, затриманим оголошено про підозру за статтею про хуліганство, вчинене групою осіб. Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.
Як повідомляється, всього затримано трьох учасників конфлікту - чоловіків 1996 і 1999 р.н. У двох з них громадянство РФ, і вони знаходяться на території України на підставі свідчень про тимчасове проживання, ще один - громадянин України.

У той же час автомобіль Мерседес Геленваген, на якому їхали зловмисники, вилучено і поміщено на штрафмайданчик.

Окрім того, як повідомили в прокуратурі, заочно оголошено про підозру ще одному чоловікові, який безпосередньо завдав депутату удар в обличчя. Його дії кваліфіковані за статтею про умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Вживаються заходи щодо встановлення його місцезнаходження і оголошення в розшук.

Related

Політика 8226366862617297849

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item