У КНДР назвали дату закриття ядерного полігону

У КНДР назвали дату закриття ядерного полігону
Військовий парад у Північній Кореї

На полігоні вибухами знищать всі тунелі, заблокують всі входи і ліквідують всі умови для спостереження, а також приміщення для досліджень і пости охорони.

КНДР закриє свій ядерний полігон у проміжку між 23 і 25 травня залежно від погодних умов. Про це в суботу, 12 травня, повідомляє Reuters із посиланням на національне агентство новин КНДР.

"Інститут ядерної зброї та інші відповідні установи проводять технічні заходи щодо демонтажу ядерного полігону КНДР з метою забезпечення прозорості припинення ядерних випробувань", - йдеться в заяві.

Відзначається, що демонтаж ядерного полігону передбачає обвалення всіх тунелів за допомогою вибухів, блокування входів і ліквідацію всіх умов для спостереження, приміщень для досліджень і постів охорони.

Ця заява Пхеньяна пролунала після того, як президент США Дональд Трамп анонсував зустріч із північнокорейським лідером Кім Чен Ином 12 червня в Сінгапурі.
Глава КНДР пообіцяв, що допустить до спостереження за закриттям полігону південнокорейських і американських журналістів.

Раніше КНДР дозволила США проінспектувати свій ядерний полігон.
Нагадаємо, 21 квітня стало відомо, що Кім Чен Ин оголосив про закриття ядерного полігону на півночі країни і припинення ракетних та ядерних випробувань. Ця заява була зроблена на тлі майбутньої зустрічі північнокорейського лідера із президентом США Дональдом Трампом.

Related

Події у світі 7156092837964062160

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item