Жителя Білорусі судили за військову службу в ЛНР

Жителя Білорусі судили за військову службу в ЛНР
Сепаратисти на Донбасі (архівне фото)

Могилевський обласний суд визнав громадянина країни винним за участь у збройному конфлікті з Україною на боці сепаратистів.

Суд в Білорусі засудив до двох років колонії громадянина країни, який воював в рядах сепаратистів ЛНР на Донбасі, повідомила прес-служба Верховного суду республіки.
Зазначається, що житель білоруського міста Кругле неодноразово в'їжджав через Росію до самопроголошеної ЛНР, розташованої на території України.

Згідно зі звинуваченням, чоловік вступив на військову службу в збройних формуваннях сепаратистів, де його забезпечили формою, вогнепальною зброєю та боєприпасами.Він визнав, що брав участь в збройному конфлікті зі Збройними Силами України.

Могилевський обласний суд визнав чоловіка винним в участі в збройному конфлікті на території іншої країни без уповноваження держави. Йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк два роки з відбуванням покарання у виправній колонії в умовах загального режиму.

Раніше повідомлялося, що Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області заарештував на 60 діб без можливості внесення застави бразильця Рафаеля Лусваргі, який воював на Донбасі за сепаратистів ДНР.

Related

Події у світі 7814686187066927310

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item