Марш рівності: відпущені майже всі затримані

Марш рівності: відпущені майже всі затримані
Потерпілий активіст

У поліції вважають, що діяли виправдано, оскільки у протестувальників були заготовлені вибухові пакети та сльозогінний газ.


Більшу частину затриманих сьогодні в Києві протестувальників проти проведення Маршу рівності вже відпустили. Про це розповів на брифінгу глава столичної поліції Андрій Крищенко.
 
"Велика частина звільнена. Складено адміністративні матеріали. У районні управління викликали лікарів, надавали допомогу кому це було потрібно і всім забезпечили правову допомогу. Ще кілька людей залишаються. Їх дії будуть розглядатися в контексті ст. 345 КК України", - розповів керівник столичної поліції.
 
Крищенко додав, що дії поліції були виправдані, зважаючи на те, що у протестувальників були заготовлені вибухові пакети та сльозогінний газ.
 
У поліції також додали, що поки ніхто з учасників Маршу рівності в поліцію ніхто не звертався і що в ході самого заходу затримань не було.
 
Раніше в неділю в центрі Києва відбувся Марш рівності, організований ЛГБТ-спільнотою під гаслом "Країна вільна - будь собою!" За даними поліції, під час маршу було сім спроб зупинити рух колони.
 
Також рано вранці поліцейські затримали 57 активістів, які намагалися перешкоджати проведенню Маршу рівності в центрі Києва.

Related

Гаряча новина 6315171158225392018

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item