В Україні закрили один із найбільших онлайн-кінотеатрів

У місті Хмельницький провели одночасно п’ять санкціонованих обшуків
В Україні кіберполіцейські заблокували роботу піратського онлайн-кінотеатру OnlainFilm, який входив в п’ятірку найвідвідуваніших сайтів на території декількох країн.
Як повідомили у Нацполіції, ресурс OnlainFilm протягом останніх дев’яти років транслював відео із порушенням авторських прав.
"Щоденно сайт відвідували до півмільйона користувачів мережі Інтернет, а кількість переглядів відео перевищувала 2 мільйони. Загальний об’єм відеофайлів, розміщених на сайті, перевищував 50 ТБ"- зазначили поліцейські.
За даними слідчих, щоб приховати свої сліди у мережі зловмисники через зворотній проксі-сервер ретранслювали запити клієнтів із зовнішньої мережі на один або декілька серверів,розташованих у внутрішній мережі.
У поліції зазначили, що під час слідчих дій було викрито адміністраторів піратського сайту. У Хмельницькому було проведено одночасно п’ять санкціонованих обшуків. За їх результатами вилучено комп’ютерну техніку та гроші.
За даним фактом триває досудове розслідування за ч.3 ст.176 (Порушення авторського права і суміжних прав) КК України. Після отримання результатів експертиз вирішуватиметься питання щодо оголошення підозри учасникам злочинної групи.
Нагадаємо, що кіберполіція України ліквідувала сайт kinoprostir.com, який поширював фільми та музику в порушення авторських прав, у тому числі й популярний український фільм Кіборги.

Related

Технології 2599579563365976762

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item