У США автора коміксів засудили до довічного ув'язнення за жорстоке вбивство нареченої з України

У США автора коміксів засудили до довічного ув'язнення за жорстоке вбивство нареченої з України
Блейка Лейбела засудили до довічного за вбивство Яни Касьян
У США автора коміксів і сценариста Блейка Лейбела засудили до довічного ув'язнення без можливості умовно-дострокового звільнення за жорстоке вбивство своєї нареченої з України Яни Касьян.
Як передає ABC7.com, Лейбел визнаний винним у вбивстві першого ступеня і тортурах. Суддя Марк Е. Уіндхем, зачитуючи вирок, відзначив "глибоку жорстокість" вбивці.
Мати жертви, Ольга Касьян, вимовила емоційну промову в суді: "Немає слів, щоб висловити біль і відчай в моєму серці. Я ніколи не думала, що моє життя зламається. Протягом двох років я питала Бога і себе: "Чому? Чому моя дочка зазнала цих нелюдських тортур і страждань?" Тому що вона хотіла сміятися і любити? Тому що вона хотіла мати дитину і сім'ю?"
Нагадаємо, що в 2016 році канадського автора коміксів і сценариста Блейка Лейбела звинуватили у вбивстві і тортурах його дівчини з України Яни Касьян. Пара жила разом в Західному Голлівуді. Українка народила спільну дитину за кілька тижнів до смерті.
Згідно з даними судмедекспертизи, Касьян була знайдена в ліжку з тупою травмою голови без скальпа. Перед смертю її катували і спотворили, а тіло було повністю знекровлене. Її скальп так і не був знайдений.
Прокурори заявили, що жахливе вбивство нагадує один з графічних романів Лейбела про серійного вбивцю під назвою Синдром.

Related

Події у світі 3271560884371250032

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item