Болгарія запустила програму реабілітації поранених українських бійців

Болгарія запустила програму реабілітації поранених українських бійців
Реабілітація учасників АТО

Болгарія є провідною країною в рамках проекту трастового фонду НАТО у сфері медичної реабілітації в Україні і планує прийняти близько 300 травмованих учасників бойових дій на Донбасі.

До Болгарії вирушила на реабілітацію перша група з 10 учасників АТО, які отримали поранення, травми і каліцтва під час бойових дій на сході України, повідомляє Урядовий портал.

"9 червня в рамках Трастового Фонду НАТО медичної реабілітації в Болгарію на двотижневу реабілітацію вирушила група з 10 травмованих учасників бойових дій на сході України. Ця ініціатива реалізується на основі угоди між Міністерством оборони Болгарії і Міністерством соціальної політики України в рамках проекту трастового фонду НАТО у сфері медичної реабілітації в Україні", - йдеться в повідомленні.

До групи входять учасники АТО, які отримали поранення, контузію, каліцтво або інші захворювання під час бойових дій на сході України.

Болгарія є провідною країною в рамках проекту трастового фонду НАТО у сфері медичної реабілітації в Україні і планує прийняти близько 300 травмованих учасників бойових дій на Донбасі на реабілітацію протягом двох років. Щомісяця 9 числа нова група буде направлятися у військово-медичну лікарню Калероя - м. Хісар.

Нагадаємо, раніше СБУ спільно з прокуратурою викрили механізм привласнення бюджетних коштів, виділених на психологічну реабілітацію учасників бойових дій.

Related

Суспільство 193444356614187127

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item