Хотів зробити біометричний паспорт - затримали бойовика з Донецька

Хотів зробити біометричний паспорт - затримали бойовика з Донецька

Поліцейські в Луганській області затримали на підконтрольній українській владі території 37-річного жителя окупованого Донецька. Він був членом незаконного збройного формування ЛНР.
Про це в Facebook повідомила речник ГУ Нацполіціі в Луганській області Тетяна Погукай.
Затриманий намагався потрапити до Харкова і оформити закордонний паспорт. У травні 2015 року його змусили вступити до ЛНР, бойовики намагалися відібрати у нього житло в окупованому Донецьку. 6 місяців він був радіотелефоністом в одній з рот ЛНР в Алчевську, пізніше звільнився за власним бажанням. Своє звільнення він пояснив тим, що дружина повинна була скоро народити дитину, і він вирішив покинути формування, поки його підрозділ не брав участі в бойових діях.
Після цього він повернувся в Донецьк, де почав займатися пасажирськими перевезеннями. Зароблених грошей вистачало тільки на продукти харчування, і чоловік вирішив зробити собі закордонний паспорт в Харкові і відправитися на заробітки до Польщі.
Чоловіку загрожує тюремне ув'язнення на термін від двох до п'яти років.
Військовослужбовці ЗСУ затримали на Донбасі двох бойовиків, які збирали розвідувальні дані на користь російсько-окупаційних військ. Затримані мали проблеми із законом, а один із них перебуває у розшуку на території України.

Related

Суспільство 7936507916532017094

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item