Пенсіонер вбив свою дружину за підтримку Надії Савченко

Пенсіонер вбив свою дружину за підтримку Надії Савченко

Житель села Новичка на Івано-Франківщині задушив свою дружину, бо та захищала Надію Савченко і назвала його "москалем". Чоловіку присудили 7 років позбавлення волі.
У суді він пояснив, що 12 березня між подружжям спалахнула сварка на тему політики. Чоловік сказав, що Савченко не викликає в нього довіри. У відповідь жінка закинула йому відсутність патріотизму і назвала москалем, нагадавши, що і його мати за походженням - росіянка. Під час сварки жінка плюнула чоловікові в обличчя, - йдеться у справі з Єдиного державного реєстру судових рішень.
Той її вдарив, схопив мотузку і почав душити. Після скоєного чоловік намагався повернути жінку до життя штучним диханням. Коли це не допомогло, накрив тіло килимком, а потім відключив її телефон.
За кілька днів до помешкання прийшла сусідка. Обвинувачений їй сказав, що його співмешканка втопила телефон, а сама поїхала в лікарню. У медичних закладах сусідка жінки не знайшла і повідомила про зникнення в поліцію. До будинку навідалися правоохоронці, і вбивця показав їм труп.
У Києві знайшли мертвим 21-річного студента Київського політехнічного інституту Романа Ювковецького. Він повісився на 21-му поверсі недобудованого корпусу національного медуніверситету ім. Богомольця.

Related

Гаряча новина 8897815298034121601

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item