Суд взяв під варту власника Гаврилівських курчат, підозрюваного в організації пташиного могильника

Суд взяв під варту власника Гаврилівських курчат, підозрюваного в організації пташиного могильника
Продукти розпаду відходів виробництва курятини забруднювали землю і ґрунтові води
Увечері, 9 червня, Печерський районний суд обрав запобіжні заходи одному із власників та керівнику структурного підрозділу одного з найбільших агрохолдингів України ТОВ Комплекс - Агромарс, які підозрюються в організації пташиного могильника та забрудненні навколишнього середовища.
Як повідомила прес-секретар очільника ГПУ Юрія Луценка Лариса Сарган у Twitter, одному із власників агрохолдингу Марині Сігал обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 90 млн грн.

Гаврилівські курчата. Печерський суд обрав одному із власників агрохолдингу - М.Сігал - запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 90 млн грн

Керівника структурного підрозділу заарештували на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 84 млн грн.

Гаврилівські курчата. Печерський суд обрав директору структурного підрозділу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 84 млн грн

Нагадаємо, 8 червня Генпрокуратура повідомила про затримання власників та керівника структурного підрозділу одного з найбільших агрохолдингів України ТОВ Комплекс - Агромарс за організацію нелегальних пташиних могильників. Продукти розпаду відходів виробництва курятини забруднювали землю і ґрунтові води.

Related

Події в Україні 5462408078146674599

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item