Підозрювана у смертельному наїзді на чемпіона стала на коліна в суді

Підозрювана у смертельному наїзді на чемпіона стала на коліна в суді

У Харкові обирають запобіжний захід Ользі Котовій, яка за кермом позашляховика вбила на смерть чемпіона України з мотокросу 19-річного Андрія Безсонова.
Підозрювана на колінах попросила вибачення у його близьких. Адвокат підозрюваної заявила, що Ольга Котова визнає свою провину.
Дочка жінки, в свою чергу, повідомила, що у матері ішемія, цукровий діабет та інші хвороби, тому для неї участь в судовому розгляді загрожує ускладненнями і навіть смертю. Однак лікар швидкої, на якій привезли водія, розповів, що у Котової підвищений тиск і високий вміст цукру в крові, але загрози життю немає.
Засідання триває. Прокуратура наполягає на триманні під вартою із правом внести заставу. А підозрювана просить домашній арешт. Запевняє, що тікати не збирається, оскільки мала два інфаркти.
6 липня на проспекті Незалежності в Харкові сталася аварія за участю позашляховика Toyota Prado і велосипедиста. Постраждалого хлопця доставили в невідкладну допомогу, де той помер, не приходячи до тями. Жертвою ДТП виявився 19-річний Андрій Безсонов - переможець чемпіонату України 2016 та 2017 років з мотокросу.

Related

Гаряча новина 906596825787848822

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item