Президент Порошенко оказался странной смесью матерого вора и плохого пафосного актера — Речинский

Президент Порошенко оказался странной смесью матерого вора и плохого пафосного актера
Порошенко — это плохой театр снаружи, и оголтелое воровство внутри. И более ничего…
Порошенко явно чувствует себя Людовиком 14-ым, «Королем -Солнце». Впрочем, не имея к тому ни малейших оснований.
Такое мнение высказал в ФБ бывший пресс-секретарь СБУ, экс-советник министра внутренних дел, главный редактор сайта ОРД Станислав Речинский.
После череды придурков-президентов, каждый из которых впадал в манию величия, люди хотели президента-менеджера. Незаметного, но работающего на страну.
Из-за войны, из-за необходимости срочно избрать Президента — выбрали эту серость. Которая оказалась странной смесью матерого вора и плохого пафосного актера.
Позабавила в недавнем посте Зураба Аласании информация о том, что все сценарии массовых мероприятий с участием Порошенко пишет Сергей Проскурня))).
Порошенко — это плохой театр снаружи, и оголтелое воровство внутри. И более ничего.
И тот самый пост Аласании, с которым полностью согласен. Пост был написан после претензий по поводу того, что «UA:Перший» не транслировал недавние крестные ходы.
«Україна є світською державою і церква відділена від неї і всі релігійні організації є автономними.
Друга і змінна теза: в Україні існують декілька десятків офіційно зареєстрованих церков і конфесій, і ще декількадесятків неофіційних. Всі вони борються за доступ до людей (методи — різні, м’яко кажучи).
Теза третя: більшість жителів України не є вірянами чи прихожанами тієї чи іншої церкви взагалі. Більшість — не просто переважна, а 9 з 10. В такий ситуації меньшість за демократичними нормами, має мати можливість доступу до бажаної церкви (і така можливість забезпечена — як на ціфровий платформі НСТУ, так і на радіо і каналі Культура).
Теза четверта: сценарій всіх заходів сьогоднішнього дня написаний і втілюється Сергієм Проскурнею. Що означає максимально домінуючу присутність «першої пари» в усіх трансляціях, що ти ж сама, після закінчення дійства, позначила б як «Суспільне знов перетворюється на державне телебачення і піарить президента».
П‘ята теза: мовна і релігійна теми настільки чутливі, що ніколи не можуть бути предметом обговорення рівня «зрада-перемога».

Related

Політика 7646593537541948459

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item