Білий дім: Заклик Трампа припинити російське розслідування - не наказ

Білий дім: Заклик Трампа припинити російське розслідування - не наказ
Віце-президент США Майк Пенс

Сполученим Штатам Америки потрібне спеціальне централізоване відомство з кібербезпеки, вважає віце-президент країни Майк Пенс.

 
США мають створити спеціальне відомство з кібербезпеки, заявив віце-президент країни Майк Пенс.
 
Виступаючи на форумі з кібербезпеки в Нью-Йорку, Пенс підкреслив, що за останній рік керівництвом США було вжито безпрецедентних заходів зі зміцнення цифрових інфраструктури і оборони.
 
"Америка залежить від цифрового світу дедалі більше з кожним днем. Американська цифрова інфраструктура постійно потерпає від кібератак", - заявив він.
 
Пенс зазначив, що у 2018 році адміністрація президента Дональда Трампа запросила в Конгресу рекордні 15 млрд доларів на кібербезпеку.
 
"Але це надзвичайно важливе питання вимагає більшого, ніж просто фінансування. Америка також потребує централізованого хаба з кібербезпеки", - заявив віце-президент США.
 
За словами Пенса, це має бути створене відомство, яке об'єднає ресурси національного уряду для приділення уваги кібербезпеці.
 
Раніше повідомлялося, що в кіберкомандуванні США було створено робочу групу з протидії російським загрозам у кіберпросторі.

Related

Події у світі 3239436433138859374

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item