У США прокоментували новітню зброю Росії

У США прокоментували новітню зброю Росії
Джон Хайтен не вважає російську зброю серйозним конкурентом

В американському військовому командуванні впевнені, що можуть стримати і відповісти на будь-яку атаку.

Командувач Стратегічним командуванням США генерал Джон Хайтен заявив, що Сполучені Штати надійно захищені від будь-якої ядерного зброї, в тому числі, російської. Про це він сказав, виступаючи на конференції з питань ракетно-космічної оборони, повідомляє у вівторок, 7 серпня, РІА Новости.

"Всі ці ядерні можливості, про які говорить Росія, - ядерні гіперзвукові (ракети), ядерні торпеди, ядерні крилаті ракети та інше... Знаєте що? Ви, як і раніше, не можете знайти (стратегічні) підводні човни, ви не можете забрати близько 400 ракетних пускових майданчиків по всій країні (в США) - ви нічого не можете з ними зробити. Тому наше стримування не піддається сумніву і залишається поза конкуренцією. Ми можемо домінувати і відповідати на будь-яку атаку, звідки б вона не виходила", - заявив Хайтен.

Як повідомлялося, першого березня в посланні Федеральним Зборам Володимир Путін розповів про нові і принципово відмінні види озброєнь, розроблених у Росії. Зокрема, він розповів про розробку гіперзвукової зброї - системи Авангард, нібито здатної літати в щільних шарах атмосфери на міжконтинентальну дальність. Також мова йшла про ракетний комплекс Сармат і авіаційний ракетний комплекс Кинджал.

Пізніше стало відомо, що презентацію "новітньої російської зброї" супроводжувало старе відео.

Related

Технології 3301707455448881072

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item