Порошенко розповів, від чого "корчить Москву"

Порошенко розповів, від чого "корчить Москву"
Петро Порошенко відзначив основні бренди України

Україна має три головні бренди, які найбільше турбують Росію, вважає глава держави Петро Порошенко. 

Є три українські бренди, які найбільше не дають спокою владі Росії. Про це написав президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у Twitter у суботу, 13 жовтня.

"Є три українські бренди, від яких зараз найбільше корчить Москву. Це Збройні сили. Це Нацгвардія. Це автокефальна церква, із приводу якої Путін вчора навіть Радбез збирав, щоб вирішити, як захищати їхню п'яту колону всередині України", - зазначив Порошенко.

Є три українських бренди, від яких зараз найбільше корчить Москву. Це Збройні Сили. Це Нацгвардія. Це автокефальна церква, з приводу якої Путін вчора навіть Радбез збирав, щоб вирішити, як захищати їхню п’яту колону всередині України.
Нагадаємо, 11 жовтня на засіданні Синоду Вселенського патріархату було прийнято рішення продовжити процедуру надання Томосу про автокефалію Українській православній церкві. Таким чином, офіційно запущена процедура надання автокефалії Українській церкві.

Крім того, Священний синод Вселенського патріархату зняв анафему з патріарха Філарета, а також прийняв рішення про визнання незаконною анексію Київської митрополії в 1686 році.

У РПЦ заявили, що такими діями Вселенський патріарх переходить червону межу і катастрофічно порушує єдність світового православ'я. А в Кремлі пообіцяли захистити інтереси православних в Україні.

Related

Політика 1995308824577025997

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item