Назвали 5 видів спорту для незабутнього сексу

Назвали 5 видів спорту для незабутнього сексу

Більше задоволення та яскравих відчуттів під час сексу можна отримати зайнявшись правильними видами спорту.
Від них поліпшується потенція та якість інтимного життя. Поступово сформується хороша фізична форма, яка забезпечить пластику і гнучкість тіла.
Біг
Біг позитивно впливає якщо не на якість сексу, а на його кількість. Інтенсивний кровообіг в органах малого тазу призводить до збільшення ерекції і сексуального бажання.
Пілатес і йога
Завдяки пілатесу та йоги, можна зміцнити навіть найглибші м'язи черевної порожнини і тазу.
Регулярно виконуючи вправи, забезпечується безперервний приплив свіжої крові і кисню до статевих органів. Яскравий оргазм під час сексу точно буде забезпечений.
Танці
Сальса, бачата, аргентинське танго, свінг, Кізомба, танець на пілоні або ж гаряче латино. Ці та багато інших видів танців здатні зміцнити тіло, дозволять відчувати себе більш впевненою і привабливою.
Плавання
Відвідування басейну здатне значно підвищити лібідо у чоловіків. Регулярні тренування позитивно впливають на їх еректильну функцію.
Американські науковці з'ясували, що швидкість ходьби може вказати на ризик передчасної смерті. Зокрема, чим жвавіше ходить людина, тим кращим є її здоров'я.
"Дійсно, ймовірність швидкої смерті можна визначити за тим, настільки швидко йде людина", – заявила вчена Христина Дієли-Конрайт.
Дослідники зауважують, що цей показник дозволяє оцінити стан нервової системи та ймовірні ризики серцево-судинних захворювань. Також кардіохірурги вважають, що його можна використати для виявлення пацієнтів, у яких можуть виникнути ускладнення після перенесеної операції на серці.

Related

Здоров'я 5635275660413683387

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item