Кремль не став вітати Зеленського з перемогою

Кремль не став вітати Зеленського з перемогою
У Кремлі поки не хочуть вітати новообраного президента України

У Кремлі вважають передчасними розмови про привітання Путіна Зеленському, а також про їхню спільну роботу.

Кремль з повагою ставиться до вибору українського народу. У Москві судитимуть про нового президента України за його справами, заявив в понеділок, 22 квітня, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ТАСС.
"Судити можна буде тільки за конкретними справами", - зазначив він.
Водночас він заявив про проблеми з легітимністю виборів.
"У Москві з повагою ставляться до вибору українського народу, тим більше, що цей вибір дуже очевидний. Водночас легітимність цих виборів в цілому була поставлена ​​під сумнів, коли не було надано можливості голосувати 3 млн громадян України, які проживають в РФ", - заявив Пєсков.
Він також зазначив, що в Кремлі вважають передчасними розмови про привітання президента РФ Володимира Путіна Зеленському, а також про їхню спільну роботу.
Крім того, Пєсков повідомив, що Путін не дивився дебатів кандидатів у президенти, які відбулися 19 квітня на НСК Олімпійський. "Але запис йому було передано, а далі я вже не знаю - встиг він подивитися цей запис чи ні", - розповів прес-секретар президента РФ.
Як повідомлялося, Зеленського з перемогою вже привітали низка світових лідерів. Одним з перших його привітав президент США Дональд Трамп.

Related

Події у світі 8959863955710323085

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item